SS= Seg Söndag

haha, knäpp rubriken.. men känner inte att jag är helt med idag ;)
Vädret är väl sådär idag, så känns rätt opeppande. Idag måste jag nämligen ägna dagen åt att städa och röja i ordning. Ska även baka inför ikväll då vi får gäster oså! Har en del att stå i så det är bara att sätta igång :)
Ska försöka uppdatera under dagen också, men det får vi se!
Vill tillbaka♥

Sunny day

Godkväll..?
Nu har ännu en dag av sommarlovet passerat. Varit en riktigt solig och varm dag vilket verkligen uppskattas :D
Dagen har ägnas åt en hel del fix osv, mycket inför imorgon då det är släktkalas för min bror. Sen bara njutit av solen såklart.
Men nog pratat om det.. Får se om jag kanske ska dra igång bloggen ordentligen nu igen. Tror det ska vara fortsatt fint väder men jag gillar att göra detta, få skriva av sig och dela med sig. Det är kul.. känns som jag hela tiden glömt något när jag inte bloggar. Men samtidigt ger de en sån jäkla press asså.. eller jag känner en press. En press att jag måste uppdatera. En press att komma på massa roligt och bra att skriva om.
Men ska försöka tänka på att bara skriva det som kommer upp och det som jag tycker är kul :)
jaja, vi ser hur det blir imorgon! Fortsätt kommentera, taggar en rejält asså ;)
You are awesome!


Saknaden är stor nu. . .

Hoppas ni har det bra!

Här är det super väder just nu, och det betyder tyvärr ingen uppdatering! Kommer tillbaka på riktigt igen när det blir kasst och det finns lite att göra. Har ju trots allt sommarlov nu, och de sista veckorna ska INTE tillbringas vid datorn;)
Men till hösten kommer det bli bättre, lovar!
See ya!



Askim

H E L L O!
Idag är det sol ute, as gött! Så jag och Malin drar dit, solar och badar :) Kommer inte uppdatera mågot direkt idag så vi hörs ikväll eller imorgon!
Hoppas ni får en bra dag :)

Hör av mig lite

okej, sämsta rubriken hittills. . .

Men skit samma nu. Haft en go dag, varit med Jacob. Inget mer att säga om det typ.. Imorgon ska jag träffa min saknade Malin. Hur längesen som helst nu! ;o
iaf, helt oviktigt för er ;) Men känner mest att jag bara uppdaterar för att jag har tråkigt.. detta är inte okej längre!
Iaf, ska fixa lite tidsinställda nu inför imorgon. Blir något "riktigt" på morgonen också så avslutar denna dagen nu.. INNAN den spårar ut :( haahaha!
G O D N A T T

Har man inga ideer så har man inte...

Tyvärr, men just nu står det helt stilla hos mig. Kommer inte på något jag kan skriva om och göra som tidsinställt.. Får helt enkelt bli dåligt idag med men så fort jag kommer på något och det blir sämre väder igen kommer uppdatering!! :D
Så häng kvar



Pictures from Yesterday

Börjar med att bjuda på en bidl jag tog i hamnen igår

G O D M O R G O N Sunshines! Hoppas ni alla sovit gott. Min morgon börja med att jag gick upp och fira min bror lite smått, idag blir han 15! G R A T T I S! :D
Nu ska jag snart duscha och fixamig lite. Ser ut och bli en härlig dag med sol idag, så blir antagligen bad för min del. Iaf SOL :D :D Ska ägna dagen med Jacob, så vi hittar på något kul♥
Ska försöka fixa lite inlägg åt er som har regn idag ;) haha, antar att ingen annan sitter inne?
iaf, vi hörs om en stund igen(som vanligt)

Två bilder till från igår;




Tar ledigt ikväll

Orkar inte blogga något idag, har inget roligt att skriva eller någon lust. Men ska försöka vara tillbaka pigg och glad imorgon! :D
Hörs då





Hej allihopa! Nu är vi tillbaka i hamnen e...

mms_img62431 (MMS)

Hej allihopa! Nu är vi tillbaka i hamnen efter en as go dag på havet!:D hoppas ni också haft en bra dag. Kommer snart hem och uppdaterar er mer. /Jozze


Segling på schemat

G O D M O R G O N!

Idag ska jag ut en sväng på sjön med familjen och morfar. Blir en dags tur med lite fika oså! :) Kommer bli gött, riktigt längesen nu nämligen!
Dock blir det tyvärr ingen uppdatering då jag inte hunnit fixa tidsinställda, men ni klarar er nog endå ;) Är hemma nån gång i eftermiddag. Kommentera massor så lovar jag massa uppdatering sen! :D

Pusshej!




Gud va tiden går fort..

Känns som det var nyss denna bilden togs.. men det var sjukt längesen. Jag hade Pegasus, det var 2009(?) jag var jätte liten(iaf ganska liten) och kunde knappt något! har utvecklats något enormt sen dess. Lärt mig massa nytt och som sagt utvecklas. Är så otroligt tacksam över att jag för göra detta. Hyra en egen ponny som jag får rida och utvecklas med. Så enorm skillnad från att rida på ridskola. Mycket lärorikt och skönt att få bestämma själv och kunna utvecklas i sin egen takt. Kunna rida för en tränare själv som bara riktar in sig på en själv. Man får all tid för sig själv och lär sig nytt varje gång. Såhär är det i alla fall för mig.

Alla bilder är på mig och Pegasus♥
Väldigt gamla, bjuder på alla!

Länkbyte

http://sidewinder.blogg.se/
Gå in och besök denna tjejens blogg, värt det! :D

Berättelse

"Jag har vaknat. Jag kan inte sova längre. Jag sitter i vardagsrummet. Känner sorg, ilska, lycka, Gud jag vet inte vad. Det är för många känslor. Det är för många tankar. Jag är rädd. Jag reagerar på minsta ljud. Jag kommer nu att berätta vad som hände på Utöya. Vad jag såg, vad jag kände och vad jag gjorde. Orden kommer fritt, men jag kommer att anonymisera många namn av respekt för mina vänner. Vi hade ett krismöte i huvudbyggnaden efter explosionerna i Oslo. Efter det träffades medlemmarna i Akershus och Oslo. Efter mötena var det många, många människor runt och i huvudbyggnaden. Vi tröstade varandra med att vi var säkra på en ö. Ingen visste då att helvetet skulle bryta ut hos oss också.
Jag stod i första ledet när paniken utbröt. Jag hörde skott, Jag såg honom skjuta. Alla började springa. Min första tanke var: Varför skjuter polisen på oss? Vad i helvete?
Jag sprang in i det lilla rummet. Människor sprang, Skrek. Jag var rädd. Jag lyckades klämma mig in i ett av rummen på baksidan av byggnaden. Vi var många där. Vi låg på golvet allihop. Vi hörde flera skott. Jag var ännu mer rädd. Jag grät. Jag visste ingenting. Jag såg min bästa vän genom fönstret och undrade om jag skulle gå ut och hämta in honom till mig. Jag gjorde inte det. Jag såg rädslan i hans ögon. Vi låg på golvet i rummet. Vi kom överens om att inte släppa in fler, ifall mördaren skulle komma.
Vi hörde flera skott och bestämde oss för att hoppa ut genom fönstret. Panik utbröt ibland oss. Alla rusade till fönstret och försökte ta sig ut. Jag blev sist och tänkte: Jag är sist ut. Nu är jag död. Jag är säker på det men tänker, det är OK, då vet jag att de andra är i säkerhet.
Jag kastade ut min väska. Försökte hasa mig ner, men tappade greppet och landade hårt på vänster sida. En kille hjälpte mig upp. Vi sprang in i skogen. Jag såg mig omkring. Är han här? Skjuter han mot mig? Ser han mig?
En flicka har brutit fotleden. En annan är allvarligt skadad. Jag försökte hjälpa till lite, innan jag gick ner mot stranden.
Jag ringde mamma och sa att det inte var säkert att vi skulle träffas igen, men att jag skulle göra allt för att klar mig. Jag sa flera gånger att jag älskar henne. Jag hörde rädslan i hennes röst. Hon grät. Det gjorde ont. Jag sände sms till min pappa och sa att jag älskar honom. Jag sände sms till en annan jag tycker väldigt mycket om. Vi höll kontakten en stund. Jag sände sms till min bästa vän. Han svarade inte. Vi hörde flera skott och kröp ihop. Gjorde allt för att hålla värmen.
Det var så många tankar. Jag var så rädd. Pappa ringde. Jag grät och sa att jag älskar honom. Han sa att han och min bror var på väg för att ta emot mig när jag kom till fastlandet, eller också skulle de komma över till ön. Det var så många känslor, så många tankar. Jag bad så mycket jag kunde. Tiden gick. De andra ringde sina föräldrar och efter en stund övergick alla till sms eftersom vi fruktade att mördaren skulle höra oss.
Jag tänkte på min syster som är bortrest. Hur skulle jag kunna berätta för henne vad som hände. Jag uppdaterade på Twitter och Facebook att jag än så länge var vid liv och att jag var "trygg". Jag skrev att jag väntade på polisen. Folk började hoppa i vattnet och började simma. Jag blev liggande och bestämde mig för att om han kom så skulle jag spela död. Jag skulle inte springa eller simma.
Jag kan inte beskriva den rädsla, alla tankar jag kände då. En man kom. "Jag är från polisen".
Jag låg kvar. Någon skrek tillbaks att han skulle bevisa det. Jag minns inte allt han sa, men mördaren började skjuta. Han laddade, sköt igen. Han sköt dem runt mig. Jag låg kvar och tänkte: Nu är det över. Han är här. Nu dör jag.
Folk skrek. Jag hörde att människor blev skjutna. Andra hoppade ut i vattnet. Jag låg kvar. Mobilen i handen. Jag låg på benen på en tjej, Två andra låg på mina ben. Jag låg kvar. Telefonen plingade med nya sms. Den ringde flera gånger, Jag låg kvar. Spelade död. Jag låg där i minst en timme. Det var helt stilla. Jag vred försiktigt på huvudet för att se om jag kunde se någon röra sig.
Jag såg lik. Jag såg blod. Fruktansvärt. Jag hade legat på ett lik. Två lik låg på mig. Jag hade änglavakt.
Jag skyndade mig ner mot vattnet, Tog av tröjan och funderade på om jag skulle ta med mobilen. Stoppade den i bakfickan och hoppade i. Jag såg flera andra i vattnet. De hade simmat långt ut. Några hade samlats runt en gummibåt eller något sådant. Många var där och plockade upp dem som simmade.
Jag simmade och simmade mot den där gummibåten.
Jag skrek. Grät. Blev kall. Tänkte att jag kommer att drunkna. Det blev tyngre och tyngre. Jag bad och fortsatte. Blev trött i armarna. Simmade ryggsim en stund för att vila armarna. Jag sjönk och började simma som vanligt igen. Efter en stund trodde jag att de som samlats runt gummibåten hade börjat röra sig bortåt. Jag skrek och bad dem vänta på mig. Jag måste ha sett i syne. Men jag simmade några hundra meter innan jag var framme hos dem.
Vi pratade lite, sa vad vi hette och var vi kom ifrån. När båtarna körde förbi skrek vi på hjälp, men de plockade upp de andra som simmade först. En man kom förbi och kastade till oss flytvästar. Jag fick tag i en, fick på mig den, Jag höll fast i den lilla gummibåten tills samma man kom tillbaks och plockade upp oss.
Alla fick plats och han började köra mot land. Efter en stund började den lilla båten ta in vatten och jag gjorde vad jag kunde genom att ösa med en liten bytta. Jag blev trött och en annan flicka tog över.
Vi kom iland, Vi fick filtar. Då kom tårarna. Jag började gråta kraftigare. En kvinna kramade mig, det var så skönt. Jag grät högt, hulkade.
En man lånade ut sin telefon och jag ringde pappa: Jag lever, Jag klarade det. Nu är jag trygg. Jag la på luren och fortsatte gråta.
Helt okända människor tog oss i sina bilar och körde oss till Sundvollen Hotell.
Jag sprang in för att se om jag kunde hitta min bästa vän. Jag såg honom ingenstans.
Jag såg en väninna. Vi kramades länge och jag grät högt.
Jag gick runt och letade efter vänner. Hjärtat slog och jag grät mer.
Jag registrerade mig hos polisen och tittade igenom alla listor. Jag visste inte om min bästa vän levde men jag hittade inte namnet på någon lista. Jag var rädd och fick en kudde. Tog av mig de blöta strumporna. Jag var halvnaken. Fick en jacka och försökte samla mig lite. Kontaktade mina föräldrar igen. Pappa och storebror var på väg för att hämta mig. Jag drack lite choklad. Satt ner. Tänkte. Grät. Träffade fler vänner, kramade dem. Grät.
Jag fick låna en dator. Uppdaterade Twitter och Facebook med att jag nu var tryggt i säkerhet. Jag var på hotellet i flera timmar innan min familj kom. Letade efter fler jag kände. Talade med en präst. Jag berättade om vad jag sett. Det var ett bra samtal. En man från Röda Korset tittade på alla mina sår och rengjorde dem.
Tiden gick. Jag var tillsammans med några vänner. Vi pratade alla om samma sak. Hur vi hade överlevt. Vad som hänt. Jag frågade alla om de sett min bästa vän. Ingen hade sett honom. Jag blev rädd. Tänkte att det var mitt fel, eftersom vi inte klarat att hålla ihop.
En väninna fick nyckeln till ett rum där vi satte oss och tittade på nyheter. Det väckte känslorna, ilskan, sorgen.
Pappa ringde, de hade kommit. Vi kramades länge, Jag grät högt och min bror grät också. Det var en skön stund.
Då såg jag ryggen på en kille som liknade min vän. Jag ropade hans namn och han vände runt. Det var han.
Vi kramades länge. Båda grät och vi frågade varandra hur vi hade klarat oss. Efter en stund registrerade jag ut mig och vi for därifrån. Min bästa vän följde med hem, tillsammans med sin bror och hans bästa vän. De ville inte lämna mig förrän de sett att jag mådde bra. Vi småpratade, jag drack juice och åt youghurt. Jag pratade lite till med mamma och familjen.
Jag ringde min bästa väninna som sa: Jag var inte säker på att jag någonsin skulle få det här samtalet.
Tårarna kom och vi pratade en stund.
När jag la mig var klockan tre på natten.
Min mamma vägrade att lämna mig ensam så vi sov ihop.
Det har gått några timmar sedan allt det här hände. Jag är fortfarande chockad. Allt har inte sjunkit in, Jag har sett mina vänners döda kroppar. Flera av mina vänner saknas.
Jag är glad att jag kan simma, Jag är glad att jag lever, för att Gud såg efter mig. Det är så många känslor, så många tankar. Jag tänker på alla drabbade. På alla jag förlorat. På det helvete som är och var på ön.
Sommarens vackraste äventyr är förvandlat till Norges värsta mardröm."

Parbleen Kaur

Alla tankar går just nu till Norge.. det är sjukt hur en person kan göra något sånt här. Tänker på alla som förlorat sina nära ock kära♥

Hur sött!?

Detta är verkligen något av det gulligaste jag sett, både videorna är helt bedorande! :D
Den första tjejen är ju bara för go. Helt sjukt♥
Antar att de flesta sett den, men att se igen skadar ju inte direkt ;)
Denna är också en favorit, hur sjukt glad den lilla killen blir! Super sött ;D
Kolla om ni inte gjort det;

Next 2 You

Riktigt fin och bra låt.. gillar den starkt! Tycker även Justin gör sig riktigt bra i den, han sjunger riktigt bra faktiskt :) Hiss till denna låten♥

M E G A T I D I G T

Såhär tidigt kommer jag nog aldrig mer gå upp de här sommarlovet ;o haha, eller helt säkert.. jag kommer inte de!
Iaf, idag rullar bilen mot inget mindre än.. ULLARED! :D haha, aldrig varit där innan så det blir riktigt kul.
Eller har tydligen det, en gång när jag var 4 månader. Men det räknas väl inte änns?

Iaf, blir borta hela dagen, så jätte aktiv kommer jag tyvärr inte vara. Ni får nöja er med tidsinställda och kommentera en massor ;D Så jag har något att göra när jag kommer hem.. hahah!
Hoppas ni alla får en super bra dag, Tack och hej!



Bild lånad från google.se



IFK Göteborg-Halmstad BK

Godkväll people!
Hoppas ni alla haft en bra dag. Själv har jag haft fullt upp och därför inte varit direkt aktiv.. lite segt då jag precis kommit upp på listan. Lär ju åka ner nu ;/ men men, hoppas ni stannar ändå!
Hade faktiskt dubbelt så många läsare igår, och då var jag inte ens med! :D KÄRLEK TILL ER♥
iaf, varit i stan med familjen. Käka middag på en restaurang, gick runt lite och så. Sen var det match som gälde. IFK möte Halmstad på Gamla Ullevi. Älskar stämmning, helt underbart :D IFK vann iaf, 3-1! ♥
sen hem, svara på era kommentarer osv.. nu tagga inför Ullared imorgon;) haha får väl se vad det är för något..
Alltså blir det som idag ungefär.. men fixat lite tidsinställda för er. Så var snälla och kommentera en massa imorgon! :D
Får se om jag skriver mer idag, annars G O D N A T T (Ni är BÄST!)

Hästbloggar jag läser

Detta är det bloggar där det BARA handlar om hästar jag läser. Dock har jag inte haft alls mycket tid till att läsa andra bloggar då det har varit fullt upp på min ;) Sen har jag även tröttnat lite på att sitta och läsa va andra gör men brukar kolla läget på dessa;
Ponnysanning;
En riktigt läsvärd blogg som har det mesta. Man får reda på mycket skoj och inläggen är roliga. Det är inte heller något elakt skvaller och det är riktigt bra. Hiss på det helt klart!

Johannagrant;


Riktigt trevlig blogg. Johanna är en super duktig ryttare! Följde henne och Chaboukie, men nu är han tyvärr död sen en tid tillbaka ;'( Riktigt synd, då dom nog kunde gå riktigt långt! (R.I.P)
Har en ny häst nu iaf, så ska bli riktigt kul att följa det med. Älskar hennes outfit's också! :)
Ännu en läsvärd blogg!

Dressyrmupparna;
Dressyrmupparna läser jag mest för alla fina bilder de tar och för den tiden dom lägger ner på dom. Börja följa Linn och Brave Heart då jag blev lite smått kär i han.. hehe!
iaf, nu är det mest Ingrid och Claudia som gäller. Tycker dock deras blogg blivit tråkigare och läser den mindre och mindre..

Sen kollar jag en del andra bloggar någon gång ibland, men det är inte ofta. Som sagt nästan ingen tid över för att läsa längre.. men sen är det ju alltid kul att kolla in fina bilder och läsa lite :D
Läser en del "vanliga" bloggar också, men det är inte många det heller!
Dela gärna med er av bloggtips osv!

Länkbyte!

Checka denna söta tjejens blogg vett ja, du kommer inte ångra dig! :D
http://nathalieek.blogg.se/
http://nathalieek.blogg.se/
http://nathalieek.blogg.se/

Ponnysanning!

Såg att jag var med hos ponnysanning idag, riktigt kul :D Tillsammans med alla andra grymma hästbloggare också. Riktigt kul att det blivit så många nu. Helt sjukt egentligen.. men samtidigt riktigt kul :D
För bara något årsen läste inte jag en enda hästblogg.. det fanns nästan inga. Sen började det komma mer och mer och det var ju såklart kul när man själv red. Kolla andra hästar, ta del av tips, bilder och massa kul. Startade en med Malin, om våra ponnys. Kul var det! Gick både upp och ner ;)
Sen kom det allt fler och jag vet inte hur många jag läste egentligen ;o haha det var överdrivet kan jag säga..
Men iaf, riktigt kul. Nu ser vi till att höja alla hästbloggar! :D Dela gärna med er av era fovoriter eller om ni har någon egen hästblogg. I want to know ;D
Kan göra ett inlägg senare om vilka jag läser oså..


Hos Ponnysanning!

hahahah Fail

haha okej bjuder STORT nu! En riktigt gammal bild på mig och Pegasus.. hahah fail? eller va tycker ni? ;D
Saknar faktiskt den lilla plutten ibland.. tänker på hur han har det nu, och vem är han hos?
Bästa C-ponnyn♥



Kändistrend- Röda byxor

I sommar har röda byxor verkligen varit något populärt bland kändisar. Flera olika har gått runt i det!
De flesta matchar med något blått, svart eller vit.
Tycker det är rätt snyggt faktiskt.. tänker dock rätt mycket på ridning då det har varit inne och är inne med röda byxor där också ;)
Men får man ihop en matchning på något snygg sett är det absolut inget fel på det! :) Vad tycker ni?




Demi moore matchar med Svart och vit!


Och Mischa Barton matchar med ännu mera rött och vit!

Info och Bilder från; msn.se


Så gulligt!

Aw, hur gulligt var inte det här då!? :')
Elvira har gjort den till mig... måste varit ett tag sen då jag inte sett den..? Sjukt gulligt iaf!♥
Glöm inte besöka hennes blogg; http://jikassammy.blogg.se

Outfit- 25/7

D A G E N S;
Topp- HM
Byxor- HM
Klocka- Fått
Make up- Inget än

Toppen morgon!

Riktigt kul att vakna upp och se att man ligger på plats 18 av ALLA bloggar! :D
Tack till alla som läst och kommenterat♥

Idag ska jag träffa Malin sen blir det fotbollsmatch på kvällen med familjen. IFK Göteborg möter Halmstad på Ullevi. Kommer bli riktigt kul :D
Kommer fixa tidsinställda om det bara vill funka för mig.. och glöm nu inte att kommentera! :D hehe. .
Ska ner och äta lite innan jag sätter igång!


Jag&Malin♥


... Förresten G O D M O R G O N ;D
/ Jozze

The end of Sunday

Nu avslutar jag denna söndagen. Hoppas ni alla haft en bra dag med massor av kul :) Själv har bloggen stigit ännu ett snäpp med nya kommentarer och läsare. Super kul!
Hörs med nytt imorgon. G O D N A T T♥



Saknar alla!♥

Saknar dig♥

åh, saknar josse massor nu :( Riktigt längesen vi sågs nu.. Men direkt när hon kommer hem från Spanien ska vi ses igen :D Längar massor!
Hösten kommer bli grym!♥

Skyscraper


Åh, nu har denna låt av Demi fastnat i mitt huvud.. tycker den var riktigt bra :)
Sjukt bra sjunger hon också! H I S S
/J

Nu är det inte långt kvar!

Kan inte fatta att det är mindre än en månad kvar nu. Tills jag får träffa min älskade lilla polle igen :D
Hoppas verkligen hon haft en go sommar och inte allt för jobbigt.. Kommer vara jobbigt att rida i början men jag ska kämpa som aldrig förr. Vi ska bli ett grymt team den här gången!♥

Länkbyten

http://patriciaaigaa.blogg.se/
Besök denna tjejens blogg, riktigt trevlig men en super söt ponny!
http://aadelisa.blogg.se/
Även denna tjejens blogg borde ni besöka, riktigt bra och läsvärd!

HöstInsperation

Diggar detta starkt.. sjukt snyggt! Längtar faktiskt lite till hösten nu..
Få sätta på sig fina goa höstkläder, snygga skor, jackor, mysiga tröjor och jeans :D
Men först ska vi ta vara på sommaren.
/J

Elsas Värld

Kom ni ihåg att jag för ett tag sedan skrev om en bok vid namn Elsas Mode? Vet inte om alla läste bloggen då, har fått en del nya läsare. Men det finns bak i arkivet om ni vill läsa :)
Iaf, nu har jag läst klart den och börjat på nummer 2 :D 1:an var sjukt bra och jag fastnade totalt. Var längesen jag läste en sån rolig och bra bok. Allt känns så modernt och det var riktigt kul!
Har iaf börjat på 2:an nu, Elsas Värld. Hittills är den minst lika bra.
Detta är iaf två tips från mig om ni skulle ha tråkigt eller vill hitta någon ny bok ;)
Finns även en tre men den vet jag faktiskt inte va den heter..
Iaf, 1:an får en 5:a av mig!! 2:an detsamma antagligen :D
/J

Dagens outfit

Blus / Gina Tricot   Treggins / Gina Tricot  Klocka / Fått
Ska försöka fixa bättre bilder till mina outfit's.. ska bara komma på hur ;)
jaja, såhär går jag klädd idag. Inget vidare väder ute så blev längre byxor idag.
/J

Dagens låt

Idag är det den här låten som spelas mest på mitt rum;

Riktigt go låt!♥

Alla ni som vill...

Följ min blogg med Bloglovin
Jag följer såklart eran då om ni vill de!
Skaffade detta då det var några som ville osv :) Hoppas ni uppskattar det nu!

Dags att vakna folket

Ny dag och nya grejor ska göras :D Inget tid att sova inte!

Hoppas ni alla sovit gott. Idag är det söndag, och jag får se lite vad som händer. Ska egentligen klippa M&M's gräs men eftersom det regna så igår vet jag inte om det torkat än.. Sen ska jag kankse träffa Malin idag♥
Finns inte mycket mer att säga nu, ska göra lite inlägg oså nu :)
Pusshej




Godnight

Var hos min pojkvän hela kvällen så kunde tyvärr inte uppdatera.. men ni har ju varit söta och kommenterat ändå♥
Imorgon ska jag svara på allt, och uppdatera er om massa kul :D
Welcome to my word people'




Shoppingen

Detta fick jag med mig från Hööks förut;
Blev en ganska dålig bild men orka inte ta ett på varje.. Är iaf sjukt nöjd :D
Va tycker ni då?

Shoppat!

Varit och shoppat en hel del idag, kommentera om ni vill se! :D

Balen♥

Tänkte bjuda på lite bilder från balen i 9:an :) Alltså gammla bilder, men har en del nya läsare nu!
Var en super trevlig kväll, saknar allt så himla mycket nu!
Lite förvirrat blev det nu, men här har ni några iaf ;)

Outfit- 23/7

Blus/Gina Tricot   Shorts/Egen gjorda   Klocka/Fått

Dagens låt

Idag blir det älskade Eric som får stå för låten♥

Love this song! finns inte mycket mer att säga än att den är grym och helt fantastisk!

Fashion for you

WEHEARTIT♥

T I P S

Ett riktigt bra puder enligt mig är detta från HM;
Funkar super för mig nu på sommaren^^ Använder det när jag ska göra mig lite extra fin nu på sommaren. Det jag tycker är bra är att man får en fin färg där man inte ser att det är massa smink. Det kladdar inte heller och sitter kvar! Funkar super.
Inte heller är det dyrt, 59 kr tror jag bestämt det ligger på :) Dock funkar det inte lika bra för mig på sommaren då det är för brunt.. men som sagt perfekt på sommaren då jag inte vill vara översminkad!
/J

09:51 Lördag

G O D M O R G O N

Hoppas ni alla sovit gott och är redo för en ny dag!
Idag får jag se lite vad som händer, inget direkt bestämt förutom film ikväll hos jacob :) Uppdatering kommer det också bli så ni glömmer väl inte att klicka er in och kommentera lite? ;) hahah!
Nu ska jag ta en dusch, sen kommer bla dagens outfit.
PUSS J



S A K N A R

Time to sleep

Nu är det dags för mig att hoppa i sängen.. varit riktigt trött idag så passar på att lägga mig hyffsat tidigt ;)
Haft en bra bloggdag, fått en massa kommentarer och statistiken går uppåt :D riktigt kul. Fortsätter imorgon så vi hörs väl då?
G O D N A T T  ♥




Saknar min fina malin nu. . . ♥

Lovely shoe

En riktigt riktigt söt sko! åh, hade lätt köpt om jag hade pengar.. och visste att jag skulle kunna använda vid flera tillfällen. För mig är det en festsko och det används inte allt för ofta ;) Men sjukt snygga iaf!
600 spänn ligger dessa på och kommer från Bianco för er som undrar!
/J

Born this way

♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥

Dagens outfit

Topp/Vera Moda  Shorts/Egen gjorda  Klocka/Fått
/J

1 månad kvar

Idag är det exakt 1 månad kvar av mitt sommarlov.. har gått enormt fort jag har hunnit med en hel del. Men självklart massa saker kvar som jag vill göra.. men allt hinner man aldrig!
Har bla;
♥ Varit en hel del på landet, både med kompisar och familj. Haft riktigt gött!
♥ Varit i Italien, sjukt fint och saknar det något enormt!
♥ Bara chillat med mina vänner.
♥ Sett världens bästa Eric saade live, med grymt goa personer. Saknar♥
♥ Varit i stan, gått på bio osv. Allt sånt som hör till!
och självklart en hel del till. Varit en riktigt bra sommar och jag har hunnit ladda om och är riktigt taggad inför hösten nu! :D
Denna månaden ska jag nu göra det bästa av♥

En bild säger mer än tusen ord♥

Denna bilden betyder verkligen mycket för mig. Det är egentligen sjukt hur mycket känslor man kan få av att kolla på en bild?
Denna betyder iaf sjukt mycket för mig, och jag minns stunden så väl.. en av dom bästa vi hade den våren. Mycket gick snett.. och vi förlora en hel del men ändå slutade vi perioden med flaggan i topp♥
Den utstrålar lycka och kärlek. Jag har fortfarande den goa känslan kvar när jag tänker efter, och kom ihåg hur glad jag var. Bisquit kändes som om hon var lika glad, pigg som satan och riktigt på tåna! LOVE IT!
Två super rundor, perfekta för mig. Detta är något jag kommer påmina mig själv om när det känns tufft!
/J

Elvira här!

Hej! Jag heter Elvira och är 11 år.Är Josefinas lilla syster! Jag passar på att "bus blogga lite" på hennes blogg medans hon är borta.Taskigt kanske?.Haha.Jag heter iaf Elvira och är 11 år älskar hästar presic som Josefina.Jag hyr en ponny som heter Samurai kallas för "Sammy".Jag och josefina hyrde en ponny tsm som hettte Pegasus sen så hyrde vi varsinn ponny som heter Bisquit och Samurai och dom ska komma tbx till oss nu till höst! Inte så långt kvar nu en månad tills Bissie kommer och sammy kommer 1 september lite seegt men men...Jag kan berätta lite om mig själv..Jag är en glad och positiv tjej för det mesta (ehh...).Älskar hästar och är i stallet nästan varje dag.E med kompisar och sånt som en vanlig 11 årig tjej gör! ni kan läsa mer om mig och Samurai om våra träniningar/tävlingar osv..på jikassammy.blogg.se
Jag och Josefina (jag ser helt arg ut :( )
Sammy ♥

"Dagens" låt

Börjat lyssna en hel del på den här låten nu, diggare den asså ;) Brukar inte lyssna på Danny alls men tycker den här var riktigt go!
/J

Insperation


/J

The city

Idag blir det en sväng till staden som sagt. Checka läget lite och bara ha det gött. Dock är vädret inte det bästa men vi kör ändå! :)
Har fixat tidsinställda så kolla bloggen! Hoppas ni får en grym dag♥

Jag kommer satsa nu!

Nu har jag verkligen bestämt mig.. och det är att nu ska jag bane mig satsa stenhårt på skolan och Bisquit! Inte ge upp eller låta någon annan bestäma. Det är det som ska gälla för mig till hösten. Jag måste inse att jag kommer inte ha mycket tid över, skolan kommer ta mycket mer tid en innan och jag vill samtidigt kunna lägga ner tid på Bisquit och våran utbildning.
Just nu är det väldigt mycket tid som läggs på facebook, bloggar och massa onödigt. Detta tar massa viktiga timmar från mig och får mig att slarva. Så nu ska jag sätta diceplin på mitt liv!
Detta är mina mål, och jag vill nå dom för att sedan kunna se resultat!
Bisquit är den som jag vill utvecklas tillsammans med, som jag vill ha mina bästa framgångar med, som jag vill uppleva glädje och även motgångar och sorg. Detta för att sedan kunna ta oss framåt. Bisquit är den ponny som verkligen betyder något för mig, hon är den som utvecklar mig. Och jag ska göra så gott jag kan för att utvecka henne och för att vi ska bli ett. Hon är den jag älskar och mitt hjärta brinner för. Finns ingen som kommer kunna erkätta henne, Bisquit eller ingen!



/J

Morning!

Uppe och vaken! Vaknade vid halv tio idag så har haft en riktigt degig morgon ;)
Ny dag och nya grejer ska göras! Idag blir det troligtvis stan med jacob. Annars hittar vi på något annat kul. Vädret är inte direkt det bästa idag, men det gör vi något grymt av ändå. Eller hur? :D
Gjort massa tidsinställda också så checka bloggen hela dagen!
Nu ska jag ta en dusch, sen hörs vi igen!
P U S S




Säger bara godnatt

Varit med killen min hela kvällen. Uppdateringen blev väl sådär, men fick lite kommentarer iaf :D Det gillar vi!
Ska fixa lite tidsinställda nu, i fall jag inte har tid att blogga imorgon.
G O D N A T T♥




Snyggingen själv får stå för bilden♥

Shoppat lite!

Nu har jag höst shoppat lite! Eller rättare sagt mamma ;)
Fick bli en kavaj, ett par byxor och en topp. :D Glad tjej nu, hehe...
Funkar inte att ladda upp bilder(!?) så det får bli när jag fått hem det!

Länkbyten!

Först en tjej vid namn Erica;
http://eriicasvardag.blogg.se
Sen Malin;
http://nyylund.blogg.se/
Dock funka det inte med någon bild? ;s
Men checka bloggarna iaf! :D




Dags att börja på nytt nu då

Som ni säkert vet kommer jag ju nu börja en ny skola, eller rättare sagt gymnasiet.
Känns både läskigt och riktigt kul. Träffa massa nya människor, lära sig nya saker, få testa på massa nytt osv..
Jag kommer börja på NTI, en media skola mitt i Göteborg. Jag kommer läsa Samhäll- Media. Alltså inte enbart media, men det var min plan. För om jag skulle ändra mig och inte alls vill jobba med något inom media har jag gått samhäll och det är ju högskoleförbredande. Men som det känns nu är det något inom media jag vill jobba med. Helst av allt design då det är något jag verkligen gillar. Och något jag vet, är att man ska följa sitt hjärta och sina egna drömmar. Gå den vägen som känns bäst för dig själv!

Nu är det en månad kvar, sen börjar jag. En ny start på något riktigt bra hoppas jag!
Nu ska jag satsa fullt ut!




Ett land jag vill resa till

Jag skulle så gärna vilja åka till Frankrike. Helst av allt franska rivieran, tror det är super fint där!
Håller just nu på och läser en bok, Elsas Värld(nr 2, 1:an var Elsas mode) och hon är där och det låter helt fantastiskt och ser helt fantastiskt ut! Kanske låter super töntigt nu men efter Italien vill jag verkligen flytta utomlands och upptäcka nya ställen, träffa nytt folk och bara njuta! Och besöka den berömda stranden Saint Tropez. . .
Nu känner jag faktiskt att det vore super kul att efter gymnasiet, flytta utomlands och jobba på typ ett cafe eller liknande. Men mer om mål och drömmar senare :D
Saint Tropez;
/J

Hemma

NU är jag hemma igen, sätter snart igång med lite uppdate!
See you soon!

Mormor och Morfar!

Hej Elvira här! Nu ska vi dra till mormor och morfar :D Fika å sånt typ.Både jag och Josefina har städat våra rum idag (duktiga tjejer)♥
Den saknade Bisquit och jag ♥

Drar vidare

Ska snart bege mig mot jacob, så uppdateringen blir inget bra. .  men antar att ni har thing's to do nu när det är sommar? ;)
Hoppas ni får en bra kväll iaf, xoxo




A walk to remember

Har varit ute på en lite promenad med Malin nu, gick faktiskt 5 km! Kändes riktigt bra nu efteråt :) Snacka massa tjejsnack ofc och bara snacka allmänt :)
Hemma nu, kollat lite i den nya HM katalogen.. shoppingsugen? BIG YES!
Ska ta en dag, jag och malin, då vi ska höst shoppa allt som kommer behövas! :D Blir fett nice!
Nu ska jag göra lite inportent thinks så see you later on the blogg!
1 Månad Kvar♥

Mot Kåsjön!

Nu drar jag mig mot kåsjön, ska träffa Malin där. Så chillar vi som vanligt ;) Hörs när jag är hemma sen igen!
Puss♥

If you snooze, you lose

Där har ni mitt nya motto ;) Så rätt, sova är inget man har tid för när man bara lever en gång. Man måste passa på att leva, upptäcka och ha kul!
sååå, If you snooze, you lose!!

G O D M O R G O N i alla fall. Hoppas ni alla sovit gott och är taggade för en ny dag. Själv sov jag riktigt gott i min alldeles egna säng (y) Dock saknar jag att gå upp äta en god frukost, sätta på mig bikini och dra ner till stranden och bara ha det super gött. . .
Men det här ska nog också bli bra :D Bara possetiva tankar nu!
Idag står detta på schemat;

Packa upp väskan!

♥ Vara med malin♥

♥ Träffa Jacob

Detta är det som ska prioriteras idag. Självklart ska jag klämma in blogginlägg också!
Nu blir det duschen, sen massa update :D Know you like it♦


Syster & Jag♥


/J

Bilder@Sardinien

Smaragkusten- besökte stället en dag.. bara "rikt" folk bor där ;) Sjukt stora båtar och hus hade alla och det ända man kunde köpa var märles saker. Plus att alla gick fin klädda, t.o.m i mataffären..?
Här är några privat båtar;
Och lite andra bilder;

Back @home

Ciao!

Då var jag hemma igen. Tillbaka i kalla grå sverige ;) Haft en underbar resa! Solat, badat, ätit god mat, träffat massa olika människor, sätt nya städer osv♥
För er som inte riktigt hängt med har jag befunnit mig i Italien, på Sardinien. En ö en bit utanför. Bodde i Badesi en vecka sen åkte vi vidare och bodde i Alhegro. Haft det super bra!
Men nu är jag som sagt hemma igen, uppdateringen kommer köra på som vanligt och jag är tillbaka i vardagen!
Känns helt ok, är rätt taggad nu! Berättar mer imorgon och visar en massa härliga bilder :)
/J



Får bli en liten paus ändå...

Hopp, var egentligen inte meningen men har INGA fler ideer nu. Suger på att göra sånt här och sen tänk om ingen endå läser? Då sitter jag ju bara i onödan.. eller ifall inget kommer upp!
Men ni har haft lite att läsa iaf och jag är tillbaka tisdag/onsdag nån gång. Ha det gött tills dess!

ed being very naughty

haha riktigt söt video asså, sikken liten ponny!

10 saker du kanske inte visste om mig

♥ Jag älskar hästar, skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan dessa underbara djur!
♥ Jag använder aldrig masscara, behöver helt enkelt inte det...
♥ Chips är något av det äckligaste jag vet!
♥ Jag är en väldigt blyg person.. men den saken ska snart ändras!
♥ Jag älskar att shoppa skor, och kan tänka mig att ha hur många som helst!
♥ Jag ska antagligen till Kalifornien nästa sommar!!
♥ Bisquit är den första ponnyn som jag verkligen älskar och tar som min allra bästavän..
♥ Jag verkligen hatar sånt här, men hade samtidigt inga ideer.....
♥ Det enda jag är nöjd med på min kropp är mina ögon...
♥ Jag hatar att sova längre en till halv tio på morgonen...
Just me..

Hunters

Dagens hiss går till Hunters! Helt kär i dessa stövlar asså. Sjukt snygga till så gott som allt och passar vid alla väder. Du kan ha till shorts på sommaren/våren, jeans på hösten/vinter. Och blir det kallt har du bara ett par Welly Socks i(y)
Helt perfekt, och sååå snyggt! H I S S
Själv har jag ett par svarta, och även ett par svarta welly socks!
Här har jag med strumporna!
Ett exempel på welly socks. Sen finns ju det i sjukt mycket olika färger, både strumporna och stövlarna!

Ny kategori!

Gjort en ny kategori på bloggen nu. "Sno stilen" heter den och det kommer vara collage med plag som liknar olika kändisars plagg ;) Hoppas ni kommer gilla det!
Här kommer den första;

Black and White

Lite kläder i svart & Vit.. L I K E I T ! ^^
De vita är från Bik Bok och svarta från HM.. dock vet jag inte om det finns kvar då det är gamla collage ;p

Shorts

Lite olika snygga shorts;
Vet att det står en annan blogg, men det är min gamla!

Klänningar in my ♥

Det finnaste som finns är nog klänningar. I alla olika färger, stilar och modeller. Älskar att ha när man går ut, på stranden, i skolan osv osv. Så sjukt fint! :D
Här kommer en del godingar för alla tillfällen;

Hiss

♦ Tänkte ta och hissa Kenza. En sjukt fin tjej för det första och sen samtidgts hur duktig som helst. Gillar bloggen stark, hon skriver bra och visar fina bilder. Sjukt snygga outfitar också som ger bra insperation. Har ni inte besökt bloggen än? GÖR DET :D Ni kommer inte ångra det!
http://kenzas.se/

Elsas Mode

Detta är en bok som jag köpte i lördags för att ha med mig på resan. Verkar vara en riktigt kul bok om Elsa. Kommer skriva när jag är hemma hur den var osv!
Elsa har även en blogg; http://elsasmode.blogspot.com/
Två av hennes sjukt snygga outfit's;

Sista tävlingen♥

Detta var min och Bisquit's sista tävling 2011.. gick helt sjukt bra. Bissie var super duktig och super alert. Tog alla hjälper perfekta och hoppa som en stjärna. Sjukt underbar känsla och ett super avslut♥

För en bra blogg

Tänkte skriva lite om vad jag tycker en 'bra' blogg behöver..
först och främst är det svårt att säga vad en bra blogg är antar jag.. eftersom alla tycker olika. Men skriver det jag tycker nu då.
♥ prio nummer ett för mig är bra uppdatering.. annar blir bloggen tråkig och man slutar läsa den. Detta är verkliegn något jag suger på ;) haha!
♥ Innehållet är även något som är viktigt om man vill att läsarna ska stanna. Jag tycker man ska rikta in sig på något i sin blogg som tex. mode, hästar, musik, konst osv. Något man är intreserad av är lättast då man ofta annars tappar intresset och inte vet vad man ska skriva om.
♥ Sen är även språket viktigt. Att inte stava på något konstigt sätt, inga ovanliga förkortningar osv. Då blir det bara svårt och tråkigt att läsa bloggen. Skriver man även med riktigt svenska blir det ett mer moget intryck och bloggen bättre.. detta iaf enligt mig!
♥ Inte heller för korta inlägg, där du bara skriver typ "hej idag har jag... hejdå", väldigt ointressant att läsa om man inte är bloggarens bästa kompis eller mamma typ.. jag menar jag bryr mig inte jätte mcyket om vilka kompisar som gjorde vad och vem som åt vad. I så fall får man fylla inlägget med något mer och intressant!
Detta är några punkter som jag tycker är viktiga, hoppas ni gillar de små tipsen! ;)


Tidsinställt.



tidsinställda kommer..

Går inget bra med min bloggning nu asså.. men håller iaf på med en del tidsinställda, kommer mellan 2-3 varje dag. Så har ni något att läsa iaf ;)
Sen när jag är hemma igen, då kommer massa bilder och uppdatering! :D
Hoppas ni får en bra vecka, pusshej
Here we come!

Test!

Detta inlägg är bara ett test för att se om de tidsinställda funkar. Eftersom att de aldrig kom upp förra gången så testar jag nu innan jag fixar massa inför resan :)
Uppdatering blir förövrigt dålig idag, men ingen större lust eller såååå... men ha det gött!

Seg morgon...

Men vaken är jag iaf! Sov till tio idag, tog alltså en lite sovmorgon. Men det behövs efter att sovit ganska lite natten innan. Men man har ju inte direkt tid att sova när man är med kompisar ;)
iaf, ska snart ta en dusch sen städa upp på rummet innan jag ska träffa Jacob :) måste även lägga en del kläder i tvätten och bestäma vad jag ska ha med mig på resan. Imorgon åker jag nämligen!! :D
Så ska jag verkligen försöka fixa lite tidsinställda med, men inget jag kan lova.. men några blir det nog!!
nä, måste sätta lite fart nu!
Kommer bli såååå underbart!

back on track

H E L L O
Nu är jag hemma igen fuckers. Haft två underbara dagar hos josefine♥
Har hunnit med en hel del roligt. Chilla mest i onsdags, var en stund i härlanda tjärn, lyssna på Eric Saade(♥) och skratta huuuur mkt som helst ;) hahaha!
Sen kolla vi massa filmer på kvällen, såg bland annat "Vampyrer suger". Helt sjukt grymt :D as ball!! Så värd att se!
Sen gjorde vi våran lilla grej såklart(längtar tills vi börjar med det!), och snacka massa skit ;)
På torsdagen tog vi sovmorgon, sen gick vi och gjorde pannkakor till frukost(y) och fixa oss. Efter det blev det bio :) Såg Something borrowed med två stycken andra. As ball :D
Haft grymt kul iaf, tack för dagarna♥
Nu ska jag sova snart, hörs mer imorgon!

Uppe tidigt!

GODMORGON!
Uppe tidigt idag, ska snart ta en dusch. Sen måste jag packa det sista, städa upp, byta om osv osv. Sen drar jag till Josefine :D Kommer bli två grymma dagar!
Tar även paus från bloggen men är tillbaka torsdag eftermiddag. Så kom tillbaka då :)
Ha det gött, pusshej



grymt ridpass.. S A K N A R♥

ont om tid..

Blev en riktigt usel bloggdag idag, sorry för det! Dock kommer det inte kunna bli bättre då jag drar till min lilla saknade josse imorgon och kommer hem torsdag eftermiddag.. men känns som det får gå förre bloggen ;)
Ska ha riktigt chill imorgon, bara umgås och ha kul. Blir toppen♥
Göra våran lilla planerade grej, som kommer i Augusti nån gång :D hehe...
iaf, hinner kankse skriva något innan jag åker. Nu ska jag snart nana, G O D N A T T
Josefine & Ammi :D

Upptagen

Tyvärr fick bloggen gå i andrahand idag.. men ska försöka fixa och blogga lite ikväll! :D
Hörs senare!

46 dagar kvar♥

åhh, nu är det bara 46 dagar kvar tills min lilla bebis kommer igen. Saknar henne så!♥
Kommer bli så kul att få träffa henne igen, och rida kommer vara obeskrivligt. Hoppas på att tiden bara rinner iväg nu. . .
Älskar dig ♥

Lite sovmorgon iaf..

yees, sov ut en stund idag! Ställde klockan på tio så det var då jag vankande ;) skönt att få sova ut lite..
Hoppas ni också sovit gott. NU taggar vi en ny grym dag!
Inga direkta planer för dagen, ska träffa jacob i kväll det är dte jag vet. Sen MÅSTE jag städa idag. Även börja förbredda mig för resan.. närmar sig nu :D :D
Lite bilder från igår kommer även snart. Sen ska jag lägga lite tid på bloggen idag, göra roliga inlägg idag, och fixa inställda inför resan.
L Ä N G T A R ♥

mer imorgon i stället..

Hemma nu. Hade en rolig kväll, spelade lite åkte höjdskräcken(!) och kolla Lotta på Liseberg såklart :)
Ska snart lägga mig så visar bilder och skriver mer imorgon. G O D N A T T !

Mot Liseberg!

Nu beger jag mig strax mot bussen, så drar jag och Malin in till Liseberg. Hade tänkta att gå runt och checka lite, spela osv sen kolla Lotta på Liseberg. Mest bara för skoj skull lixom, brukar ju annars kolla hemmifrån. Men nu blir det live ;) Kommer bli kul iaf :D
Hoppas på att lite bilder kommer upp efteråt sen!
Nu måste jag drs mig, pusshej
Eric på Lisberg förra gången!♥

Ny bikini!

Detta är alltså bikinin jag nu skaffat mig.. gillar färgerna starkt asså!
Ska bli kul att testa den på stranden i Italien sen :D
Om ni undrar varför det är två överdelar var det för att man fick en på köpet. Riktigt grymt då båda passa bra till underdelen! riktigt nöjd!

Dagens outfit

Topp- Gina tricot
Shorts- Klippt själv

Ny dag

G O D M O R G O N !

Hoppas ni alla sovit gott. Själv sov jag riktigt gött inatt ;) Dock har jag inte sovit jätte mycket men det får funka..
Idag ska jag vara med Jacob, sen på kvällen drar jag och Malin till Liseberg för att kolla Lotta på Liseberg :D
Ska göra mitt bästa för en rolig uppdatering idag, nu när statistiken bara går uppåt! (y)
Outfit och bild på bikinin kommer snart!!

Blev för sent..

Att visa bikini nu.. och blogga om något!
Ska strax lägga mig, så vi hörs pigga och glada imorgon igen!? :D
G O D N A T T♥



I need you now. . .

hellu

Nu är jag hemma. Dock bara en stund, ska snart ge mig iväg till Jacob då han kommit hem från en cup nu :)
Tänkte iaf skriva lite om körningen..
Allt gick bra. Fick börja med att bara lära mig vart allt fanns oså typ. Sen körde jag i typ snigelfart för att testa lite. Körde runt, stanna lite, backa några gånger oså.. sen börja jag känna mig lite säkrare och gasa lite. Kändes as gött :D
Körde runt lite, och bara kände på det mest. Fick även testa att backa och svänga runt på en smal väg. Var sjukt läskigt då jag trodde att jag skulle backa ner i diket eller så, men det gick som tur va bra ;)
Nu är det bara att skaffa lite vana och träna träna träna :D
Men kul var det iaf!
Fick även med mig en bikini hem förut. Bild på den kommer imorgon eller ikväll!



Förövrigt kan inte jag se min header.. hatar blogg.se grovt ibland asså -.-

Tell you later..

Hur allt gick osv! Men lever ju iaf, haha så jag är nöjd :D kul var det också!
Men som sagt, ska iväg en stund nu. Kolla lite inför resan sen berättar jag och visar om jag köper något!
Hejsvejs!



Dags att tuta & köra

Nu ska jag och pappa snart ge oss iväg för att köra.. kommer bli riktigt spännande! :D
Berättar senare hur det gick.. om jag lever förstås ;)
Watch out! ;)

Cute

En riktigt söt bikini från Hm, älskar överdelen!
Tidsinställt.

Fullspäckad dag (Igen)

Idag är det mycket som ska göras igen.. inget jag kan skjuta på heller så bara att göra det.
Först ska jag klippa M&M's gräs, sen hem äta lite oså. Sen kommer mamma som är och städer i stallet idag igen(y) och då drar vi till allum. Kollar lite inför resan oså.. efter det ska det övningsköras med pappa. :D Kommer bli jätte läskigt men riktigt kul också hoppas jag!
Sen är det väl middag och efter det ska jag träffa Jacob.. inte jätte mkt grejer men allt kommer ta sin tid och dagen kommer att gå snabbt. . .
Men det blir rätt chill! Nu ska jag fixa mig, sen drar jag och klipper lite gräs!
Eric får stå för morgonens bild.. såååå snygg!!

Saknad. . .

Oj vad jag saknar denna lilla krabaten nu.. helt sjukt. Längtar något enormt tills vi träffas igen, tills jag får klappa och pussa på dig igen. Massa kul ska göras och massa träning.. den 20 Augusti då äntligen syns vi igen♥

Besök snart..

Snart får vi besök här hemma, farmor kommer och vi ska äta middag. Grillat blir det idag :D
Har fått rent schabraken så gott det går nu också.. MASSOR av håroch smuts.. sitter en del hår kvar men den mesta smutsen gick bort vilket kändes braaaa ;)
Händer inte så mycket mer idag, men ska fixa något kul!
Älsklingsbebisen♥

Helt slut!

Nu har jag verkligen jobbat hårt! En riktigt jobbig start på denna dagen. Men samtidigt sjukt skönt efteråt :D
Var städning i stallet, och då menar jag riktig städning! Sjköljde ur hela stallet med högtryckstvätt, skrubba, borsta, tömde osv osv.. själv tog jag, Josefine och Elvira ansvaret för foderladan.. det var inte lätt kan jag säga!! Sjukt jobbigt. Men det gick när vi hade kul samtidigt :D Efteråt gick jag och Josefine och fika lite, prata lite om de dagar vi ska träffas och om en sak vi ska göra.. kommer bli gryyyymt :D Kommer komma upp på bloggen senare i sommar.. så håll koll om ni vill se! ;)
Saknar inte vinter.. men absolut den härliga ridturen
Nu ska jag snart ta en snabb dusch sen sätta igång med ännu mer arbete.. ska tvätta ALLA schabrak och lite kläder/handskar som vi tog hem för ett tag sedan.. lär ju ta sin tid asså. Sen får jag se vad jag gör innan min farmor kommer och äter middag oså här :)
Men har även lite kul att berätta... eller aaa kul för min del :D hehe. . .

Degar lite...

Sitter och degar totalt nu. Snackat lite med Jacob i telefon också... allt är inte helt ok nu men det ska lösa sig!
Orkar inte ta mer om det nu, ska försöka vara så glad som möjligt. Fast samtidigt är ju meningen att jag ska skriva ut mina känslor osv.. men inte nu!
Finns egentligen inte så mycet mer att säga tänkte bara uppdatera er.. vet inte heller om mitt senaste inlägg kom upp? själv ser jag inte det, men det står att det är publicerat för två timmar sedan ;s
Hatar när blogg.se ska dampa såhär mycket!!
Men vi hörs väl lite senare i guess.....
Miss It♥

Stan hela dan

Idag blev det stan för min del. Åkte in med Malin. Tog en lunch, snacka lite oså. Sen gick vi mest runt, kolla lite och satte oss och bara hade det gött! Lovely day♥
Nu ska jag snart äta lite, sen bara dega antar jag. Orkar inte så mycket mer idag ändå. Men ska försöka lägga lite tid på bloggen också! :)
Hörs sen!

Varför just jag bloggar...

Det finns väl väldigt många olika anledningar i överhuvdtaget antar jag, och de flesta blogggar väl om olika anledningar. Men tänkte dra lite varför just jag bloggar och vart jag vill komma med det..
Det började med att mina kompisar också bloggade.. och jag tänkte varför inte tesa lixom?
Startade en blogg om min vardag och hade en hel del läsare. många gick på skolan och var mina kompisar.. även min mamma läste den. Kände efter ett tag att jag ville inte ha dessa personer som läsare.. låter kanske hel skumt men jag känner mig inte bekväm att skriva inför personer jag känner väl. Några få, visste men inte många. Gjorde en hel del andra bloggar, vissa gick bra vissa mindre bra.
Som många andra blogga jag för att få massor av läsare och ville gärna komma på aktiva listan osv..
Men dit har jag inte riktigt kommit än ;)
iaf, så startade jag lite hästbloggar också. Gjorde en med Malin som höll ett långt tag. Gick bra för den, 600 läsare som mest. Sen gick det pt skogen...
Så nu har jag denna bloggen då där jag skriver nu..

Vart vill jag komma med denna bloggen då?

Just nu känner jag att jag gör det för skoj skull. Jag vill kunna kolla tillbaka sen och se hur jag tänkte, vad jag gjorde osv. Självklart hade det varit kul med massor av läsare och folk som var intresserade av det man skrev och gjorde.. men för det krävs mycket jobb och slit.
Så för tillfället bloggar jag mest för mig sjäv, så jag kan kolla tillbaka och se hur jag förändras.
Så framöver ska jag försöka göra den mer personlig, skriva om mina tankar och känslor och ni får helt enkelt ta del av det!

Har inte så mycket mer att säga om detta nu, ni får gärna dela med er av era tankar och ideer..
Ha det gött!

Ny dag, nya tag

G O D M O R G O N !

Ny dag och dags att träffa på nya problem, ha roligt, skratta, vara med malin, tänka, äta osv osv.. massor att stå i på en dag igentligen. Ändå massa tid över hela tiden? alldeles för mycket tid.. som bara går åt att tänka.. tänka på bad think's.. usch orkar inte!



Var helt opeppad igår därför ingen mer bloggning. Inga inlägg kom inte upp heller.. fattar inget ;s
iaf, ska nu ner och äta lite. Sen ta mig en dusch. Dagen kommer gå till att vara  med Malin, saknar henne sjukt mkt nu♥ Ska försöka få inläggen jag gjorde att komma upp, det är mina tankar osv.. vill publicera det!

Förlåt för lite konstigt inlägg, men känner att jag måste skriva av mig. och aa, därför har jag ju bloggen. Ska försöka vara lite gladare sen.


Svårt att vara utan dig.. svårt att vara glad nu..